El Clasico TV-kanal – vilken kanal visar El Clasico 2018 på TV i Sverige?

Advertisements

El Clasico TV kanal – vilken kanal sänder El Clasico 2018 på TV idag/ikväll?

El Clasico TV kanal vilken kanal visar El Clasico på TV? Nu kan du se och spela på El Clasico och La Liga hos Unibet och bet365 som sänder El Clasico 2018 via live stream. Vart kan man se El Clasico på TV eller La Liga på TV i Sverige? Detta är oklart då ingen svensk kanal köpt La Liga TV-rättigheterna. Läget kring spanska ligan TV-rättigheterna är oklart, vilket i sig är märkligt då La Liga Santander rättigheter och TV-rättigheter till La Liga brukar vara intressanta för de svenska mediebolagen.

Intresset var svalare pga att Premier League TV-rättigheterna var nära att komma ut till försäljning igen och då vill de flesta bolagen spara pengar för att kunna delta i den kommande budgivningen av Premier League rättigheterna. Viasat köpte senare TV-rättigheterna till La Liga och sände till och med 2018. El Clasico TV kanal? Vi har nu tagit fram all info när det kommer till info inför denna supermatch. Allt från datum, tid, tv-kanal och streaming sidor är bestämt.

TIPS FÖR DIG SOM GILLAR ATT TIPPA

El Clasico TV-kanal - vilken kanal visar El Clasico 2018 på TV i Sverige?

Se nästa El Clasico på TV eller El Clasico på nätet

El Clasico 2018 vilken kanal? Vilken kanal sänder El Clasico 2018? När spelas El Clasico 2018? Nu är i alla fall datumet för nästa El Clasico 2018 spikat! Nästa El Clasico är det första denna säsong när det kommer till La Liga och kommer att spelas på Camp Nou i Barcelona. Nästa El Clasico 2018 spelas efter sommaren. Datumet är satt till 28 oktober.

Nästa El Clasico är hösten 2018. 28 oktober samt 3 mars är datumen då de båda giganterna kommer att ställas mot varandra.

Det är inte många matcher kvar av La Liga denna säsong. Barcelona och Real Madrid har varit i två helt olika världar denna säsong och ser man till tabelläget är det inget tvivel om vilket av lagen som varit bäst, i alla fall i ligaspelet. Ser vi på Barcelona har man gått hela ligasäsongen utan att förlora en enda match. Ernesto Valverde har skapat ett otroligt lag som vunnit för drygt två veckor sen vann Spanska cupen och och är det dags för säsongens sista El Clásico.

Real Madrid kommer till denna match som tredjeplacerade efter att det inte alls gått hem i ligaspelet. Med Cristiano Ronaldo i en otrolig formsvacka under inledningen av säsongen fick Madrid lida väldigt mycket och som mest har man legat hela 18 poäng bakom sina rivaler. Dock har marängerna gått väldigt bra i Champions League och tagit sig till final, en final där man ställs mot Liverpool.

El Clasico TV kanal? El Clasico på TV i Sverige?

Vilken kanal visar El Clasico 2018 idag/ikväll? El Clasico datum är nu satt för båda matcherna. Den första matchen är 28 oktober, 2018. Den andra matchen är 3 mars 2019.

Se El Clasico på nätet via gratis live stream och streaming

För att se El Clasico på nätet ikväll via streaming räcker det med att ta del av bet365 och Unibet live stream erbjudande och för att se El Clasico matcher krävs endast att man öppnar ett spelkonto hos bet365 och Unibet.

El Clasico TV kanal – vilken kanal visar El Clasico 2018 på svenskt TV?

Vilken kanal sänder Barcelona Real Madrid? Vilken kanal visar El Clasico? För att se och spela El Clasico så krävs ett spelkonto hos bet365 eller Unibet. Det enda man behöver göra för att se och spela på El Clasico streaming är att göra en minimum insättning på sitt spelkonto. Spela och njut av El Clasico och av La Liga fotboll under hela säsongen 2018/2019.

Marknadens spelbolag och betting sidor brukar ha exklusiv rätt till visa evenemang så starta upp ett konto hos både bet365 och Unibet för att dels ta del av deras spanska La Liga matcher samt bolagens övriga live streaming erbjudanden.

Genom att ha konto hos spelbolagen bet365 eller Unibet så får du tillgång till att se och spela på de största evenemangen. Kolla även in listan med betting sidor med live stream.

När spelas El Clasico 2018?

När spelas El Clasico 2018? Nästa El Clasico 2018 kommer spelas 28 augusti. Barcelona Real Madrid och vilken kanal som visar El Clasico matcher är klart nu. Vi återkommer med avsparkstiden när det är klart.

El Clasico speltid idag?

Vilken tid spelar El Clasico idag? Matcherna spelas 28 oktober samt 3 mars. Vi återkommer när avsparkstid är officiellt.

Kanaler som visar El Clasico 2018?

El Clasico TV kanal? Vilken kanal visar El Clasico 2018? Den TV kanal som visar El Clasico är har då fulla rättigheter. Inga andra TV-kanaler får visa matchen på Tv. Till säsongen 2018/2019 har dock inget företag köpt sändningsrättigheterna.

För den som vill se och spela på El Clasico kan göra det hos bet365 och Unibet där man både kan se och spela på El Clasico.

Kommer Messi och Ronaldo att spela?

Kommer Messi och Ronaldo att spela i nästa El Clasico mellan FC Barcelona och Real Madrid? Leo Messi kommer att spela i nästa El Clasico. Cristiano Ronaldo kommer dock inte att vara med då han lämnat för spel i Juventus.

Vem är då bäst av i duellen Leo Messi vs Cristiano Ronaldo? Vi på Silly Season Sverige har sammanställt all information du behöver om de båda superstjärnorna inför världens största match.

Spanska Cupen på TV, Copa del Rey 2018/2019 – TV-tider, spelschema, resultat

Vem vinner La Liga 2018? Odds vinnare 2018!

Topp 10: Bäst betalda spelarna i La Liga 2018/2019

La Liga TV rättigheter – La Liga TV-avtal Sverige

Vilken kanal sänder La Liga 2018/2019? TV-kanaler!

This is a Syndicated article!

Author:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *