JUST NU: Ville inte ha svårare MFF-lott – ”Färdig med Galactico-projekt”

Advertisements

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
Malmö FF är lottade i Europa League och man är det i en grupp som känns så pass överkomlig att MFF har chans att göra om Östersunds bedrift.
”Gladare blev jag då lottningen var klar i fredags eftermiddag. Då jag är rätt färdig med turistmatcher mot galacticosprojekt”, skriver SVENSKA FANS redaktion.

Malmö FF kommer från en vecka som är den kanske bästa man gått igenom på hela säsongen.
Från att ha varit på kanten av Europa League-kvalet så tråcklade man sig ur Midtjyllands grepp och avancerade till gruppspelet. En bedrift som torde betyda så oerhört mycket för allsvenska fotbollen. Nu en representant för andra året i rad i ett gruppspel.

På det i går säkra 3- 0 mot BP i allsvenskan och nu är andraplatsen nära.

”Malmö FF forsar uppåt i den allsvenska tabellen, som burna av en osynlig hand och efter denna tjugonde omgång är vi plötsligt bara sex poäng från andraplatsen.
Obesegrade under Uwe Röslers ledarskap växer självförtroendet sig allt starkare i den himmelsblåa truppen och plötsligt känns inget längre omöjligt”.

Men trots att lottningen nu inte ser ut som något jätteroligt kommersiellt så vill SVENSKA FANS redaktion hävda att det här trots allt är bättre än en grupp med en, två riktiga storklubbar i.

”Ännu gladare blev jag då lottningen var klar i fredags eftermiddag. Då jag är rätt färdig med turistmatcher mot galacticosprojekt där ett lag i vår storlek inte har en chans, såg jag med stor glädje hur vi hamnade i en grupp där vi har en realistisk chans att slåss om ett liv i Europa även efter jul”.

LÄS – HÄR HELA TEXTEN FRÅN SVENSKA FANS MFF-REDAKTION!

This is a Syndicated article!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *