AVSLÖJAR: Snart på plats igen – Bajen-affärer på gång igen i Brasilien

Advertisements

Hammarby fortsätter i Brasilien. Nu står det klart att Bajen har en ny spionresa inbokad och det innan jul. Efter succén med Neto Borges så spionerar man nu på nya tänkbara namn.
– Det stämmer att vi snart reser igen. Ja, det blir innan årsskiftet, bekräftar Mikael Hjelmberg FotbollDirekts uppgifter.

Neto Borges är det senaste namnet av flera spännande brasilianare i Hammarby genom åren.
21-åringen kom så sent som i slutet av januari och gjorde det direkt till Atlantic Cup som Hammarby vid den tidpunkten hade inlett nere i Portugal. Då mitt i vintern. Åtta månader senare så är han en allsvensk toppback och ett av huvudnamnen bakom skrällåret så här långt för Bajen.

Och nu är mer saker på gång för Hammarby nere i Brasilien.
Man kommer att vända sig dit ner igen. Dels för att följa upp listade namn sedan tidigare men likväl följa upp nya tips som kontaktnätet där nere skvallrat om de senaste månaderna.

LÄS: HÄR BEKRÄFTAR BAJEN NYA OPERATIONER – REDAN TIDIGT I VÅRAS

Exakt hur lång resan blir denna gång är inte klart men att det handlar om sportchef Jesper Jansson och Mikael Hjelmberg, chefscout, som representanter, det är klart.
– Vi vill och kommer att fortsätta att resa med jämna mellanrum till Brasilien och länder i Afrika. Det är marknader vi vill fortsätta att jobba emot och bygga större kontaktnät mot, konstaterar Hjelmberg för FD.

Hur ser du på namn ni ska titta på?
– Det har jag inga kommentarer till i det här läget.

Senast Hammarby var i Brasilien var i november förra året.

This is a Syndicated article!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *