AVSLÖJAR: Trelleborg sparkar Patrick Winqvist – tappat spelarnas förtroende

Advertisements

Trelleborg åkte ur allsvenskan med buller och bång. Enligt FD:s källor har tränaren Patrick Winqvist tappat spelarnas förtroende och klubben kommer inom kort meddela att han får sparken. 
– Jag svarar inte på några frågor för stunden. Det är en process som är i gång, vi är inte klara med den processen, säger Bo Andersson från TFF:s styrelse till FotbollDirekt.se.

Det blev en kort allsvensk sejour för Trelleborgs FF.

Skånelaget spelade blott ihop till 15 poäng på 30 matcher och slutade jumbo i allsvenskan – hela elva poäng från Brommapojkarna som tog kvalplatsen.

Tränaren Patrick Winqvist, som tagit upp laget från division 1 till allsvenskan, har ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2020 och efter att degraderingen blivit ett faktum var han tydlig med att han ville stanna kvar.

– Jag har två år kvar på ett treårskontrakt, det är ett läge vi har ett ansvar för att lösa. Min åsikt är att jobba på det, sa han till TT.

Men enligt FD:s källor kommer han inte att bli kvar på posten som huvudtränare. Winqvist ska ha tappat spelargruppens förtroende varpå TFF:s styrelse snart kommer att offentliggöra att Winqvist får sparken.

Styrelseledamoten Bo Andersson bemöter FD:s uppgifter.

– Jag svarar inte på några frågor för stunden. Det är en process som är i gång, vi är inte klara med den processen, säger Bo Andersson från TFF:s styrelse till FotbollDirekt.se.

Vilken process talar du om då, handlar det om tränarfrågan? 

– Det var det du ställde frågan om.

Enligt våra källor så har Patrick tappat spelarnas förtroende och det är grunden till beslutet.

– Det är absolut ingenting jag vill kommentera.

Anton Zetterman – Lennart Sandahl

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/14/avslojar-winqvist-sparkas-av-trelleborg-tappat-spelarnas-fortroende/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *