JUST NU: Bosse Andersson bekräftar för FotbollDirekt – ”Ja, det stämmer”

Advertisements

Djurgården och Özcan Melkemichel har hävdats gå skilda vägar – enligt Expressen. Detta under morgonen. Nu står det klart att Özcan verkligen har gjort sitt i Dif. Bosse Andersson bekräftar uppgifterna för FD.
– Ja, det stämmer att han lämnar oss. Han har sagt nej till att diskutera sin framtid och vi har på styrelsens uppdrag tittat på alternativ, bekräftar djurgårdsbasen för FotbollDirekt.se.

Det har gått lite drygt två år sedan Djurgården efter sparkade Pelle Olsson och temporäre Mark Dempsey valde att gå för Özcan Melkemichel.
På den tiden något i stil med en bomb.
Özcans namn valdes bland sådana som Ole Skullerud, Roar Hansen och förra succén Per Mathias Högmo.

Nu är Özcans resa slut och det är han själv som tackat nej till en fortsättning. Oavsett saker går i lås för honom borta i Iran, eller inte, så tackade han alltså nej till att diskutera sin framtid i Djurgården.
Dif ville erbjuda en förlängning medan den forne Syrianskatränaren uppenbarligen känt att han är klar.

Bosse Andersson bekräftar nu morgondagens uppgiftssnurror för FotbollDirekt.se – Expressens avslöjande.
– Vi har haft en dialog med Özcan men där han till sist sagt nej till att diskutera sin framtid och vi fått styrelsens uppdrag att titta på alternativ, kommenterar Djurgårdens sportchef för FotbollDirekt.se.

LÄS: ÖZCAN LÄMNAR DJURGÅRDEN – FÖRHANDLINGAR MED NYA SPELARE

– Vi har lyssnat till önskemål från Özcan och varit intresserade av att förlänga.
– När han sedan inte ville diskutera sin framtid så har vi självklart snabbt fått i uppdrag av styrelsen att titta på nya namn. Och det har vi gjort. Özcan har visat att han vill titta på andra uppdrag.

Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf hävdas vara de som tar över?
– Nej, jag går inte in på det nu.

Men alldeles oavsett hur det här nu slutat, med att man bryter och går skilda vägar – och en sjundeplats, en bra bit i från toppstriden den här gången – så är det en sejour som Djurgårdens sportchef rankar högt. Bosse Andersson har ju genom åren anställt bra många tränare. Özcan hamnar högt.
– Det gör han. En fantastisk människa. Verkligen en stor person som gjort stort intryck på alla här i Djurgården. Hans personlighet och framgångarna, börjar Andersson och förtydligar:
– Han har tagit oss till topp-3 för första gången på så många år, vi har vunnit derbyn för första gången på så många år, kommit ut i Europa och vunnit vår första titel på tio år. Ah, jag är stolt över att vi satsade på Özcan för två år sedan. Titta på vad han, vad vi har uppnått. Det är ganska mycket, även om vi inte är nöjda med den här allsvenska säsongen.

– Kom också i håg hur spelare har utvecklats under dessa år, så många stora spelaraffärer Djurgården har gjort under denna period.

Men du vill inte säga något om vem eller vilka som ersätter honom?

– Inte just nu. Vi kommer att återkomma om det men vi vet vad vi vill.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/15/just-nu-pa-fd-bosse-andersson-bekraftar-fd-ja-det-stammer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *