JUST NU – PÅ FD: Klart – AIK-stjärnan får jättechans inför utländska spioner

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Kristoffer Olsson har stått för en minst sagt imponerande säsong. I går kunde AIK-stjärnan han kröna den med att ta emot priset som årets allsvenske mittfältare. I dag står det klart att han startar i kväll mot Ryssland.

Kristoffer Olssons värde fortsätter att öka.
Så sent som i går kunde FotbollDirekt avslöja stjärnans höga värde och hur han kan bli en affär på över 40 000 000 i kommande januarifönster.
Ikväll startar han så alltså i Nations League mot Ryssland och han gör det inför byst med utländska spioner, enligt FD:s uppgifter.

Så sent som förra landslagssamlingen, den mot Slovakien, blev han för första gången uttagen till A-landslaget på ”riktigt” efter tidigare deltagande i två januariturnéer, 2017 och 2018.

Olsson tog ju plats från start i vänskapsmötet med Slovakien och stod dessutom för en assist i den matchen.

I dag står det så alltså klart att han startar i kväll mot Ryssland på Friends.
I mötet mot Turkiet blev det ingen speltid utan 90 minuter på bänken.

Fotbollskanalen kunde tidigare under dagen rapportera om att de fått uppgifter kring att Olsson kunde få chansen ikväll.

Även FotbollDirekt kan nu – liksom Sportbladet – slå fast att det är helt och hållet klart. Allt tyder dessutom på att han blir central i par med Jakob Johansson.

Förutsättningarna inför Blågults möte med Ryssland är följande:

Om Sverige vinner kvällens match vinner landslaget också gruppen och blir därmed uppflyttat till division A, samtidigt som vi även har chans att bli kvalificerat för EM via Nations League. Det gäller däremot endast om Blågult inte lyckas kvalificera sig för EM via det ”vanliga” EM-kvalet.

PEDER VENSETH

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/20/just-nu-pa-fd-klart-aik-stjarnan-far-jattechans-infor-utlandska-spioner/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *