”För mig finns det ingen människa som är värd mer än någon annan”

Advertisements

Kalmar FF:s styrelse rycker ut i försvar kring sättet man behandlade Henrik Rydström på i samband med avskedet. 
– Ska jag ha presskonferens varje gång någon av mina anställda slutar? säger ledamoten Richard Teern till Ölandsbladet.

Richard Teern har tidigare varit uppe för diskussion. I våras kom det fram att hans Ica-butik sponsrat bland andra Kalmar FF:s rival Öster. Han säger nu till Ölandsbladet att han har polisanmält någon form av ”personangrepp”, som inträffade redan innan beskedet om att Henrik Rydström får lämna föreningen kom.

– Att folk kallar mig för idiot stör mig inte så mycket, det är som att hälla vatten på en gås. De kan kalla mig för Lille skutt och Svampbob och allt vad de vill. Men när det rör sig om personangrepp så blir det inte bra. Men det är en grej som polisen får hantera, säger han till Ölandsbladet.

Efter att klubben i söndags meddelat att Rydström inte får fortsatt förtroende som tränare för laget, har kaos utbrutit kring klubben. Efter 25 år i föreningen tycker många att avskedet inte var därefter.

En som inte delar den uppfattningen är ledamoten Teern:

– Ska jag ha presskonferens varje gång någon av mina anställda slutar? Han fick inte förlängt kontrakt och vi gick ut med information om det.

Han utvecklar vidare:

– Hade det varit en vd så hade det varit samma sak. För mig finns det ingen människa som är värd mer än någon annan säger ledamoten.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/21/mig-finns-det-ingen-manniska-som-ar-vard-mer-nagon-annan/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *