JUST NU – PÅ FD: Vill sno Bajen på affären – ”Lagt det bästa bud vi kan”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Östersund kan tvingas släppa i från sig Dennis Widgren till Hammarby. Men jämtarna ger sig inte och har lämnat ett bud den Bajen-aktuelle profilen ännu inte tackat nej till.
– Vi har absolut inte gett upp. Han har inte tackat nej till oss och vi har lagt det bästa bud vi kan till honom, berättar ordförande Daniel Kindberg för FotbollDirekt.se.

Kontraktet är under utgående och Expressen avslöjade nyligen att Dennis Widgren gått och blivit aktuell för Hammarby.
Widgren hävdas till och med ha träffat Jesper Jansson på plats i Stockholm. Däremot utan att ha säkrat upp en affär, mycket genom att ÖFK figurerar med försök i bakgrunden.

Östersund släpper inte hoppet om Dennis Widgren. En 24-åring som har gjort 124 matcher och med Europa League-meriter.
Även Häcken och amerikanska MLS har nämnts kring ett mycket meriterat allsvenskt namn.

I dag blandar sig så Daniel Kindberg i resonemanget och hävdar att det inte alls är så upplagt för Bajen.
I alla fall inte om han själv får bestämma. ÖFK-bossen prisar Widgren och hans betydelse och uttrycker sig vänt och överhuvudtaget ödmjukt om så stor betydelse den här spelaren haft för ÖFK:s framgångar i många år nu.

LÄS: KAN REDAN HA GJORT SITT I BAJEN – ÖVERRASKANDE UPPGIFTERNA

Östersund har inte gett upp.
– Nej, det har vi verkligen inte gjort. Det här är ett namn som haft stor betydelse för oss och våra framgångar. Det är klart att jag känner mycket för Dennis, säger Daniel Kindberg till FotbollDirekt.se.
– Det är klart att vi inte gett upp, fortsätter ordföranden och slå fast följande:
– Han har inte tackat nej till Östersund. Vare sig till oss eller vårt bud. Han säger till mig att han inte har bestämt sig ännu och det litar jag på.

Widgren är ett namn med sina meriter och kontraktssituation (utgående) som, kan man tycka, borde vara intressant för vilken allsvensk klubb som helst. Daniel Kindberg överraskas inte av Hammarbys försök.

– Titta på hur han utvecklats hos oss men vi har gett honom det bästa bud vi kan. Det vet jag att vi har gjort. Vi har en bra dialog med Dennis och har inte gett upp honom. Han vet så mycket vi vill med honom.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/21/just-nu-pa-fd-vill-sno-pa-bajen-pa-affaren-lagt-det-basta-bud-vi-kan/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *