AVSLÖJAR: Division 1-talangerna jagas av halva Superettan

Advertisements

Två framgångsrika säsonger i division 1 har gjort att flera klubbar i superettan fått upp ögonen för Sollentunaduon Sean Sabetkar, 23, och Samuel Holm, 21. FD kan avslöja att det just nu pågår en dragkamp om spelarnas underskrifter. 

Den gångna säsongen slutade Sollentuna sjua i division 1 Norra, vilket får betraktas som en lyckosam säsong för klubben som gör sin blott andra säsong på den nivån.

Två av spelarna som stuckit ut allra mest både den här säsongen och i fjol är mittbacken, tillika lagkaptenen, Sean Sabetkar, 23, och den offensive mittfältaren Samuel Holm, 21.

Holm, som har en bakgrund i Djurgårdens juniorverksamhet och som spelat superettanmatcher för Åtvidaberg så sent som 2016, noterades för nio mål den gångna säsongen.

I Sollentunaförsvaret var Sabetkar en viktig kugge och uppmärksammades med pris som månadens spelare under hösten.

Enligt FD:s källor kommer duon med största sannolikhet att spela i superettan nästa år. Med båda spelarna på utgående kontrakt är en rad klubbar, nästan halva serien, i kontakt med spelarna.

Nyligen visade Sabetkar och Holm upp sig för Dalkurd och den här veckan befinner de sig i Borlänge för att bekanta sig med Brage. Men enligt FD:s källor finns ännu fler klubbar med i bilden. Jönköpings Södra, Västerås SK, Norrby och IK Frej – som FD nyligen kunde avslöja fördjupar sitt samarbete med Hammarby – är alla intresserade.

Enligt FD:s källor har kontraktsförslag nu börjat trilla in från ett antal av nämnda klubbar och av allt att döma kommer duon spela i superettan nästa år, kanske till och med i samma klubb.

Foto: Johan Borehed / www.borehed.se

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/22/avslojar-division-1-talangerna-jagas-av-halva-superettan/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *