Fortsatta ilskan – ”Traumat, Djurgården – kanske sämsta insats någonsin”

Advertisements

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
SVENSKA FANS kommer i dag med en ny MFF-lista och gör det inför Svenska Cupen – ikväll. MFF som nu hoppas kunna göra sig kvitt spökbilder som alltjämnt plågar efter sommarens cupfinal mot Djurgården.

”Jodå, efter traumat mot Djurgården i vår kanske sämsta insats någonsin i en cupfinal är det dags att åter fokusera på Svenska Cupen. Denna upplagan gäller endast äran, då MFF elegant gasade sig förbi Hammarby i omgång 30 och tog den sista Europaplatsen i årets allsvenska”.

”Icke desto mindre är det av yttersta vikt att vi faktiskt ritualmördar cupspöket och ser till att befästa vår position som Sveriges titeltätaste förening och utökar vår ledning i ligan för cupsegrar.  Vi börjar mot Lunds BK”.

Där ord om kvällens cupmöte som verkligen hamnat i ett ingenmansland efter den allsvenska säsongen. Från Lund i kväll, så att säga, till snart europeiska toppklubbar som Genk och Besiktas.
Ytterligheter!

Jämte kommer veckans MFF-lista från SVENSKA FANS in på januarifönstret och ett spännande nytt ungt namn.
”Inför 2019 är läget ett annat. Truppen är ramstark och kontraktsituationen är närmast optimal. Man behöver inte vara en obotlig optimist för att se framtiden an med tillförsikt!”.

Och så inte minst Europa League och en lyx som ingen annan allsvensk klubb i vinter. Två stormatcher när alla andra allsvenska klubbar inte har någonting kvar och ju i stort sett är i väg på semester.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/22/just-nu-fortsatt-ilska-traumat-djurgarden-kanske-samsta-insats-nagonsin/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *