JUST NU: Röslers doldis i lång intervju – ”Då gräver du din egen grav”

Advertisements

Här ett Malmö FF-namn inte så många känner till. Ett av de viktigaste för Uwe Rösler – Andreas Georgson, assisterande tränare i Malmö FF. I dag gäst i en timslång intervju med podcasten ”3-5-2”.

”Då gräver du din egen grav”.

Det är ett citat kring när Uwe Röslers assisterande tränare berättar om skillnaderna mellan Magnus Pehrsson och det nya tyska i MFF.

Bland mycket annat så hävdar Georgson att det inte skiljer sig särskilt mycket spelmässigt, men att prata om att spelet ser bra ut, trots förlusterna, det anser han är att gräva sin egen grav.
Detta från ett namn som nu kommit fram mer och mer i MFF och nu tillsammans med Olof Persson är assisterande till Rösler.

Vidare kommer han in på MFF-talanger som fått stå åt sidan under hösten, men också om hur Malmö FF som klubb på löpande band lyckas producera så många skickliga spelare.

Andreas Georgson pratar även om Svanberg och och ger sin syn på en affär som ser ut att ha givit MFF 50 000 000 när han skrev på för Bologna i Serie A.

Han pratar sedan också förstås om sin nya roll som assisterande sedan Uwe Rösler kom, hur Rösler fattade tycke för Andreas.

HÄR – NYA PROGRAMMET AV PODDEN 3-5-2 med programledarna Björn Johnson och Jesper Hofmann.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/23/just-nu-roslers-doldis-lang-intervju-da-graver-du-din-egen-grav/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *