En mardröm efter Djurgården – tvingas tänka om: ”Inget man är jättesugen på”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Elliot Käck var ordinarie i det Djurgården som kom trea i allsvenskan förra året och lämnade sedan för norska Start – som nu trillat ur landets högstaliga. Hur vänsterbacken ser på att spela i Norges motsvarighet till superettan nästa år?
– Det är väl inget man är jättesugen på att göra, säger 29-åringen till Fotbollskanalen.

Efter tre säsonger i Djurgården, där han spelade samtliga 30 matcher i allsvenskan sista två åren, valde Elliot Käck att lämna fjolårets tabelltrea – detta trots Europaspel som väntade.

I stället kritade vänsterbacken på för storsatsande Start i Norge, som förutom Käck även plockade in tidigare Djurgården-tränaren Mark Dempsey och BP-succén Kevin Kabran.

LÄS: BOSSE ANDERSSON KAN GÖRA DET IGEN FÖR DJURGÅRDEN – OTROLIGA UPPGIFTERNA 

Våren blev dock en katastrof och Dempsey sparkades. Trots en uppryckning räckte det inte för att rädda kontraktet och nästa säsong spelar Start i Norges motsvarighet till superettan. Hur Käck ser på att spela där 2019?

– Det är väl inget man är jättesugen på att göra, men samtidigt har jag ett avtal, så vi får se vad som händer, säger han till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Det är klart att det är väldigt, väldigt tråkigt att gå från att komma trea i allsvenskan till att åka ur norska ligan. Jag hade inte räknat med det men kan inte säga något om framtiden nu, så här kort efteråt.

Käck har kontrakt med Start i ytterligare två säsonger.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/25/en-mardrom-efter-djurgarden-tvingas-tanka-om-inget-man-ar-jattesugen-pa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *