AIK:s ”livstidskampanj” – säljer årskort för 189 100 kronor(!)

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Brinner ditt hjärta extra mycket för AIK? Nu har du chansen att göra kärleken evig genom att köpa ett säsongskort som räcker livet ut – för 189 100 kronor.
– Jag tror på riktigt att vi kommer sälja ett par evighetskort, säger biljett- och marknadschefen Fredrik Söderberg till Sportbladet.

AIK grundades år 1891 och det är just den sinnebilden som ska skina igenom i siffran 189 100 kr.

– Den symboliken är viktig. Kortet ska inte vara något du köper för ekonomisk vinning. Snarare är det en symbolhandling som ska visa på ett livslångt äktenskap med AIK, säger Fredrik Söderberg till Sportbladet.

Kortet har inte kommit till för att fansen ska kunna göra någon smart ekonomisk vinning:

– Med nuvarande prissättning så börjar man väl ”tjäna” pengar på det här efter 38 år. Så tanken är alltså inte att tjäna pengar på det. Hela vår årskortskampanj bygger på att förmedla faktumet att AIK är en konstant genom hela livet – oavsett var du befinner sig i livet, säger Söderberg till Sportbladet.

Den stora frågan är om klubben själva faktiskt tror att det är några som kommer att köpa kortet:

– Jag tror på riktigt att vi kommer sälja ett par evighetskort. Jag vågar dock inte gissa på hur många. Men jag vet att det finns människor som vill köpa kortet, avslutar marknadschefen med till Sportbladet.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/27/aiks-livstidskampanj-saljer-arskort-189-100-kronor/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *