Assistenten kan få chansen i Sirius – ”Vi är kvar i samma process”

Advertisements

IK Sirius anställde nyligen en ny sportchef vid namn Ola Andersson, nu kan nästa pusselbit falla på plats för Uppsala-klubben.
– Vi vill verkligen göra det här noga, säger Andersson till Fotbollskanalen.

Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf har nyligen lämnat för Djurgårdens IF. Nu jobbar IK Sirius för fullt för att hitta en ny huvudtränare som kan leda laget nästa säsong.

Fotbollskanalen kommer idag med nya uppgifter i ämnet. Huvudspåret ska vara den assisterande tränaren Mirza Jelecak.

Jelecak bekräftar att han vill jobba vidare i klubben:

– Nej, men jag har haft en bra dialog med styrelsen och med Ola och jag har berättat att jag vill vara kvar i Sirius. Sedan har jag och Ola pratat om min roll, men kan inte säga något förrän något är klart. Men min ambition och vilja är att stanna kvar i Sirius, säger han till Fotbollskanalen.

Nye sportchefen Ola Andersson vill inte heller gå in mer på detaljer kring om Jelecak är aktuell för tränarjobbet eller inte:

– Vi är kvar i samma process. Den har pågått i några dagar nu, så vi är kvar i samma process, som jag berättat om tidigare. Mirza är en av tränarna som kommer få en ledande befattning, men det är inte klart vilken av dem, så jag får dementera det. Vi är kvar där vi är förut, säger han till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag vill inte säga mer än så. Jag vill inte låsa in mig och missa det här. Vi vill låta det vara, även om vi har varit ganska tydliga med att han är en av de ledande tränarna. Vi är trygga med hur långt vi kommit och det är ingen brådska med att skynda på eller rusa vidare i processen. Vi vill verkligen göra det här noga, säger sportchefen till Fotbollskanalen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/28/assistenten-kan-fa-chansen-sirius-vi-ar-kvar-samma-process/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *