Jesper Arvidsson tvingas till operationsbordet

Advertisements

Jesper Arvidsson måste opereras. Vänsterbacken visade upp en skada på menisken vid en undersökning och kommer nu missa uppemot sex veckor.
– Det är ingen allvarlig grej, så vi får se, säger Arvidsson till Uppsala Nya Tidning.

Olyckan var framme i september för Jesper Arvidsson som i mötet mot Östersund gick upp i en nickduell. Försvararen landade olyckligt och stukade foten. Han missade tre matcher, men var sen tillbaka i spel igen.

Då trodde Arvidsson att allt var under kontroll men så var inte fallet. Det visade sig att den förre djurgårdsspelaren hade skadat sig på flera ställen:

– Jag har haft ont i knäet efter det och nu gjorde jag en magnetkameraundersökning för att kolla läget. Det har inte varit så farligt för jag har kunnat spela liksom, men då såg man att det var en spricka i menisken. Jag har varit och träffat en ortoped nu som sa att det behövde åtgärdas, säger Arvidsson till UNT.

Operationen kommer att genomföras nästa vecka. Spelaren hoppas var tillbaka så snart som möjligt. Läkarna ha sagt att skadan kan läkas på två veckor, men att allt mellan fyra till sex veckor är den normala läketiden:

– Det är ingen allvarlig grej, så vi får se. Jag hoppas att jag har bra läkkött och räknar med att vara tillbaka på en och en halv vecka, säger Arvidsson skämtsamt.

Det är faktiskt första gången ytterbacken tvingas till operation under hela sin seniorkarriär:

– Det får ses som bra. När jag var junior nickade jag ihop med en spelare under en match och fick en kraftig hjärnskakning samt blödning innanför skallbenet. Efter det har jag aldrig opererats utan bara haft muskelskador, säger han till UNT.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/28/jesper-arvidsson-tvingas-till-operationsbordet/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *