MFF-målvakt kan komma att lämna – ”Jag har fått uppleva otroligt mycket”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Malmö FF:s andremålvakt Fredrik Andersson kan komma att lämna klubben. Spelaren sitter på ett utgående kontrakt. 

– Det kommer ett beslut de närmaste dagarna, men jag måste tänka på hur jag ska se på resten av karriären, säger Fredrik Andersson till Sydsvenskan.

Målvakten anslöt till MFF under 2015 från Örgryte och har sedan dess haft svårt att ta platsen som förstamålvakt i klubben.

Andersson säger så här om sin situation:

– Jag har sagt nej till ett par kontraktsförslag från Malmö FF. Jag är 30 år och vill egentligen få mer speltid under åren jag har kvar. Det är egentligen min agent som håller i det, men vi tittar på det, säger han till Sydsvenskan.

Samtidigt medger han att det finns positiva saker med att tillhöra en klubb som MFF:

– Jag har fått uppleva otroligt mycket. Två SM-guld, två cupfinaler och två gruppspel i Europa. Det är en fantastisk klubb att vara i och jag trivs jättebra, säger han till Sydsvenskan.

I år blev det i alla fall ett litet uppsving för målvakten. Han noterades för fyra framträdanden. Totalt har det blivit tio allsvenska starter i klubben som står noterade för flest SM-tecken.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/28/mff-malvakt-kan-komma-att-lamna-jag-har-fatt-uppleva-otroligt-mycket/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *