Manfallet i kväll – kan ge MFF superfördel

Advertisements

Förlorar Besiktas i kväll mot Sarpsborg är de utslagna ur Europa League och gruppfavoriten har då inget att spela för i sista omgången hemma mot Malmö. Det är också ett sargat turkiskt stjärnlag som anlänt till Norge. Sju viktiga spelare saknas, bland annat Pepe, Gary Medel och Ricardo Quaresma. 

På förhand såg Besiktas som gruppfavorit och Sarpsborg som slagpåse, men i kväll kan norrmännen skicka ut det turkiska stjärnlaget från Europa League.

Förlorar Besiktas i dag kan de inte längre ta sig vidare till sextondelsfinal – och då har de inget att spela för i sista omgången hemma mot Malmö, ett MFF som däremot kommer slåss med näbbar och klor för avancemang.

Besiktas lag i kväll är kraftigt försämrat. Hela sju spelare saknas, och det viktiga sådana. Världsnamnen Pepe och Ricardo Quaresma borta, likaså forne Liverpoolyttern Ryan Babel. De turkiska landslagsmännen Gökhan Töre och Gökhan Gönül samt chilenarna Enzo Roco och Gary Medel (den sistnämnde med meriter från Sevilla och Inter) är heller inte med.

LÄS: ETT MONSTER MFF VARNAS FÖR  

Alla dessa sju namn uppges vara skadade och då ett stekhett derby mot Galatasaray väntar till helgen vill tränaren Şenol Güneş inte ta några risker överhuvudtaget.

Inför kvällens näst sista omgång i Europa League-gruppspelet leder Genk på sju poäng, två pinnar före Sarpsborg och MFF medan Besiktas står på fyra poäng.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/29/manfallet-kvall-kan-ge-mff-superfordel/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *