Erik Granat kan komma att lämna Giffarna

Advertisements

GIF Sundsvalls-mittfältaren Erik Granat kan komma att lämna klubben. Gefle IF har presenterat ett kontraktsförslag.
– Jag har fått en konkret bud och sen får vi se vad som händer, säger spelaren till Gefle Dagblad.

Erik Granat sitter på ett utgående kontrakt med klubben. Nu kan 23-åringen flytta på sig:

– Jag har fått en konkret bud och sen får vi se vad som händer. I dagsläget har jag inte gett något besked. Vi har lite andra spår som ligger och guppar. Det händer lite grejer, säger han till Gefle Dagblad.

En fortsättning i Sundsvall är dock inte helt otänkbart:

– Jag kommer alltid tycka om Sundsvall och det är ju min moderklubb. Men det beror också lite på vad Giffarna får för lag. Så jag stänger inga dörrar utan jag sonderar marknaden och känner efter vad som är bäst för mig, säger han till Gefle Dagblad.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/30/erik-granat-kan-komma-att-lamna-giffarna/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *