Nytt avtal för mittfältaren – ”Christer är en viktig pusselbit i lagbygget”

Advertisements

Christer Gustafsson satt på ett utgående avtal med Sirius. Nu meddelar klubben att parterna är överens om ytterligare ett år tillsammans. 
– Jag har hela tiden velat vara kvar i Sirius och det känns jättebra att det är klart, säger Gustafsson i en kommentar på Sirius hemsida.

Sirius-mittfältaren Christer Gustafsson, anslöt redan under 2012 till Uppsalaklubben från Hammarby. I år lyckades han återigen ta en ordinarieplats i laget.

Nu har han dessutom fått sitt kontrakt förlängt med Sirius över nästa säsong.

– Det känns som en spännande tid i klubben just nu, med laget vi har och nya Studan, och det blir dessutom en liten nytändning med nya tränare och ny sportchef. Jag har hela tiden velat vara kvar i Sirius och det känns jättebra att det är klart, säger Gustafsson till klubbens hemsida.

Sirius nytilsatte sportchef Ola Andersson kommenterar förlängningen:

– Vi ser Christer som en viktig pusselbit i lagbygget, han kommer att vara värdefull för oss inför framtiden och vi är glada över att han valt att vara kvar. Christer bidrar med rutin men också ett driv och tempoväxlingar på mittfältet, och vi vet också att han har mer att ge och fortfarande kan utvecklas, säger Andersson.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/11/30/sirius-forlanger-med-mittfaltare-vi-ser-christer-som-en-viktig-pusselbit-lagbygget/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *