Upprättelse efter tunga tiden – Norrköpingsfavoriten i fokus igen

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Tidigare Norrköpingsstjärnan Sebastian Andersson har haft det motigt senaste månaden, men tillbaka i startelvan i dag visade anfallaren klass och svarade för två fullträffar i Unions Berlins 3-1-viktoria mot Darmstadt. 

Efter att ha öst in mål i IFK Norrköping under ett och ett halvt år såldes Sebastian Andersson förra sommaren till Kaiserslautern, hemmahörande i 2.Bundesliga.

Trots att anfallaren svarade för ett starkt första år i Tyskland blev det nedflyttning och Andersson följe inte med ner i tredjedivisionen utan i stället kritade 27-åringen på för Union Berlin, även de i 2.Bundesliga.

Andersson har senaste månaden varit bänkad i tre raka ligamatcher, men i dag hemma mot Darmstadt fick anfallaren chansen från start – och han tog den.

Två mål blev det för Andersson i 3-1-segern. En härlig upprättelse för skåningen som efter att ha varit med i landslagstruppen i oktober inte blev uttagen senast mot Turkiet och Ryssland.

Andersson är nu uppe på sex fullträffar den här säsongen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/01/upprattelsen-efter-tunga-tiden-revansch-forne-norrkopingsaffaren/

[uam_ad id="109217"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *