Nu är en lika lång som uppskattad tävlingskarriär slut. Med totalt 145 starter och nästan 5 miljoner kronor på kontot tackar Harry Haythtrow för sig.

Lördagens start i Gulddivisionen på Jägersro blev karriärens sista. Tränaren Johnny Johansson låter på Twitter meddela att Harry Haythrow nu lägger tävlingsskorna definitivt på hyllan. Tolvåringen som faller för åldersgränsen vid årsskiftet kan därmed sammanfatta sin karriär med 15 segrar på totalt 145 starter.

Harry Haythrow som gjorde debut som treåring och kom att tävla under varje säsong därefter, blev en av landets mest populära fyrbenta karaktärer genom sitt idoga tävlande i synnerhet på V75, där han kom att gå genom alla klasser. Han innehar två rekord som lär bli mycket svårslagna; 69 raka starter på V75 – och totalt 102 (av karriärens 145) på V75. Tack för en häftig tävlingskarriär, ”Heders-Harry”. (Foto: ALN).