Sedan en bit in i september har V65 erbjudits som spel vid Solvallas tisdagskvällar. Men intresset har inte varit det man önskat – därför återgår man till V64 igen.

Den 18 september byttes spelformen för tisdags-kvällarna, i huvudsak avgjorda på Solvalla, från V64 till V65. Men det upplägget blir inte mer långvarigt än femton veckor – redan vid årsskiftet återgår ATG till V64 som kvällens spel-form även under tisdagarna. Det sedan man inte har upplevt det ökade intresse som man hoppats.

– Vi ville testa och se om vi kunde förbättra spelupplevelsen på tisdagar genom att byta ut V64 mot V65 under en test-period. Förhoppningen var ett ökat spelintresse men vi har tyvärr inte sett den utveckling vi hoppats på och återgår därför till V64 efter årsskiftet, säger Peter Ågren som är produktägare för hästspel vid ATG, i ett pressmeddelande som travronden.se nåtts av.