JUST NU: Black Army och AIK:s ultrasgrupper går samman i protest

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Fotbollssäsongen är över, men för AIK:s ultrasgrupper och officiella supporterklubben Black Army slutar inte livet på läktaren för det. I en gemensam protest vill de att inga AIK-supportrar ska handla i kioskerna på Hovet i hockeyallsvenska mötet mot Modo i dag, detta på grund av de höga priserna.

Loka 39 kronor. Popcorn 57 kronor. Kaffe 29 kronor. Detta var något som Sportbladet skrev om i veckan gällande priserna i kioskerna på Hovet när det vankas ishockey på Djurgårdens och AIK:s matcher.

– Att gå till Hovet på en match är ju dyrt som det är med tanke på parkering, kiosker med mera. Den som driver kioskerna gör ju precis allt för att suga ut vartenda öre från oss. Har man varit på Hovet så vet man att man blir skinnad varenda gång man besöker kioskerna. Sänk priserna och sälj mer verkar inte vara något som faller dom in, sa Black Armys ordförande Viktor Engquist till Sportbladet då.

Gnagets officiella supporterklubb Black Army tillsammans med ultrasgrupperna Ultras Nord och Sol Invictus samt Allmänna Supporterklubben och Smokinglirarna uppmanar nu till en gemensam protest gällande priserna – detta genom att ingen AIK:are ska köpa något i kioskerna i det hockeyallsvenska mötet med Modo i dag.

Vi uppmanar alla AIK:are att INTE köpa något i kioskerna! Vi har sett hur priserna som legat på en enormt hög nivå över åren skadat återväxten av AIK:are på plats. Familjer har inte råd att ta med sig barnen till våra hemmamatcher då priserna på dryck, godis och popcorn är för hög! Framtidens AIK:are blir således tv-tittare”, skriver grupperingarna i ett gemensamt uttalande.

Matchen mellan AIK och Modo börjar klockan 15.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/09/just-nu-black-army-och-aiks-ultrasgrupper-gar-samman-protest/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *