Svensk segerglädje i nya italienska storloppet

Advertisements

Den svenska uppfödarglädjen blev stor i Italien på sön-dagen när Axl Rose spurtade hem det rejäla förstapriset i nyinstiftade Gran Premio Mipaaft Allevamento.

Det är ”handbollskändisarna” Johan Sjöstrand och Magnus Jermeyr som är uppfödare till Axl Rose. På söndagen kunde Love You-sonen ta hem det mastiga förstapriset på 184 000 euro när han avgjorde säkert till seger i nya stora tvååringsloppet Gran Premio Mipaaft Allevamento på Agnano i Neapel.

I sulkyn bakom Axl Rose satt Vincenzo Dell’Annunziata, medan hästens tränare Alessandro Gocciadoro själv tog plats bakom Acciaio som anförde fältet. Axl Rose placerades som fjärde häst och kunde perfekt komma fram som tvåa i andraspår med halvvarvet kvar. Över upploppet avgjorde den svenske uppfödningen säkert före Philippe Allaires Granon Vedaquias som in sin tur kopplat grepp om ledaren. Vinnartiden i mål stannade vid 1.15,0a över 2100 meter.

Du kan se loppet här.

*Också Björn Goop fick segerfira i Neapel på söndagen. Det efter att ha kört vinnaren i stoupplagan av Gran Premio Mipaaft Allevamento. Segervapnet var den av Erik Bondo tränade All Wise As (e. Varenne) som enkelt kunde avgöra över upploppet till viktoria på 1.13,9a/1600. (Foton: ALN).

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/10/svensk-segergladje-nya-italienska-storloppet/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top