Berghs Balfour tillbaka som vinnare i Frankrike

Advertisements

Robert Bergh-tränade Balfour skördar fortsatt fina framgångar i Frankrike och vid måndagens tävlingar i Marseille gjorde fuxen ett återbesök i vinnarcirkeln.

Balfour stod med fem raka segrar på franskt underlag men hade mot tuffa gäng i sin två senaste starter fått stryka på foten. Men när det tävlades på måndagen i Marseille var Robert Berghs sjuåring åter i vinnartagen. Utrustad med Philippe Masschaele i sulkyn tog valacken en ny förstaplats.

Balfour som började från tillägg, jobbade sig tidigt fram som andra häst i andraspår, innan han sändes till attack över den sista bortre långsidan. Mitt i den sista kurvan hade svenskhästen kopplat greppet och hade därefter inga problem att i rejäl stil hålla undan för en starkt avslutande Comète Jet. 1.14,4/2675 meter var vinnartiden, 14 400 euro förstapriset. (Foto: ALN).

Du kan se loppet här.

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/11/berghs-balfour-tillbaka-som-vinnare-frankrike/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top