AVSLÖJAR: Agerar efter Djurgårdens intresse – vill ha omskrivne MFF-talangen

Advertisements

Östersund är på väg att ta Sixten Mohlin från Malmö FF. Men ÖFK har konkurrens – från Gif Sundsvall. FotbollDirekt kan i dag avslöja hur Giffarna också jagar talangen. Deras William Eskelinen som ju är aktuell för Djurgården.

Sixten Mohlin kan bli Östersunds första vinteraffär.
Det var i går som Expressen avslöjade hur jämtarna nu är förstaalternativet men i dag står det även klart att framförallt Gif Sundsvall också är offensiva kring den 22-årige MFF-keepern som i januari i år lånades ut till Dalkurd.

Lägg där till att Trelleborg uppges finnas med i bilden.

Giffarna som har agerat sedan William Eskelinen är på väg bort – som FotbollDirekt tidigare avslöjat är Djurgården förstaalternativet för 22-åringen (även en utländsk klubb finns med i bilden).
Enligt FD:s uppgifter så jagar nu medelpadingarna ett namn, framförallt sedan Tommy Naurin bestämt sig för att att sluta.

Enligt FotbollDirekts uppgifter så är det nu enbart detaljer som skiljer innan Mohlin bestämmer sig och lämnar MFF sedan kontraktet nu gått ut.
Och Östersund ser som sagt ut att ligga närmast till men Giffarnas intresse hävdas, enligt FD:s källor, vara i jämnhöjd och Sundsvalls sportchef Urban Hagblom har varit i direktkontakt med ett namn som tog brons med U17-landslaget för några år sedan.

Med dessa uppgifter så stärks även jämte bilden att William Eskelinen är på väg bort från Gif Sundsvall. Den unge talangen som tidigare i höst har pekats ut som Andreas Isakssons ersättare i Djurgården och hur Eskelinen själv uppges ha Dif som förstaalternativ.

– Vi hör ju att det finns ett ökat intresse för William, har Hagblom tidigare sagt till Sundsvalls tidning.

Djurgården har, något som blev känt för några veckor sedan, tackat nej till grekiske Giannis Anestis som till sist kom överens med IFK Göteborg.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/12/avslojar-agerar-efter-djurgardens-intresse-vill-ha-mffs-supertalang/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *