AVSLÖJAR: På väg att spricka med Bajen – danskar jagar stjärnan

Advertisements

Hammarby lyckas inte komma överens med Östersunds Dennis Widgren. Enligt nya uppgifter till FotbollDirekt i dag så är nu 24-åringen på väg till Danmark.

Hammarby har sett ut att vara på väg att följa upp Darijan Bojanic-värvningen med kontraktslöse ÖFK-stjärnan – och vänsterförsvararen – Dennis Widgren.
Bajen har uppgivits sitta i förstasäte kring en Europa League-meriterad spelare.

Men nu kan en kille med 127 matcher som han gjort för Östersund vara på väg bort från allsvenskan.
Ännu ingen lösning med Hammarby och hur sportchef Jesper Jansson nyligen medgav att Widgren ligger på is.
Nu har FotbollDirekt en källa med direkt insyn som berättar om hur en dansk klubb på allvar kommit in i bilden och nu är ett alternativ som spelaren på allvar överväger.

Dennis Widgren som de senaste månaderna varit aktuell för såväl Hammarby, som Häcken, som Portland Timbers i MLS, har nu enligt våra uppgifter nyligen träffat en ännu icke namngiven dansk klubb. Det gick ett tag till och med så långt att han hävdades ha bestämt sig för Häcken:
”Jag har alternativ men inget är klart”, kontrade Widgren i ett sms till FD.

Jesper Jansson kommenterade situationen så här:
”Widgren? Det ligger lite på is just nu. Det gör det”.

Men samtidigt hävdar flera källor att Hammarby finns kvar i bilden och inte släppt intresset för ett namn som sedan en tid är Bosman. Hammarby som sedan en tid tillbaka har sin brasilianske vänsterförsvarare Neto Borges utlandsaktuell.

FD har försökt nå Dennis Widgren och hans agent för en kommentar.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/13/avslojar-pa-vag-att-spricka-med-bajen-danskar-jagar-stjarnan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *