Bosse avslöjar – Antonsson nobbade Djurgården: ”Ett jävligt hårt slag”

Advertisements

Tino Kadewere lämnade Djurgården i somras men ingen anfallare av hög kaliber kom in i hans ställa. I Dif-podden avslöjar sportchefen Bosse Andersson att han var överens med Leeds om Marcus Antonsson – men att Malmö FF vann dragkampen.
– Han kom till Sverige för att träffa oss, säger han i supporterpodden.

Samma sommar som Djurgården och sportchefen Bosse Andersson hyllades för ännu en stor försäljning – Tino Kadewere till Le Havre för 20 miljoner kronor – så kritiserades densamme för att inte lyckats ersätta honom.

Under hösten stod Djurgården sig tunt på anfallssidan där Aliou Badji egentligen var det enda rena anfallsalternativet i truppen. Andersson berättade att Dif fått nej tack från två-tre tunga namn.

– Tyvärr hade vi ett par väldigt tunga veckor där inget gick vår väg och inte alls som vi hade tänkt oss. Så vi lyckades inte få in någon anfallare tills dess, sa han till Expressen efter att fönstret stängt i augusti.

I det nya avsnittet av supporterledda Dif-podden talar Bosse Andersson bland annat om att BP nobbat Dif:s förfrågan om supertalangen Jack Lahne och att ett av namnen klubben hoppades på i somras var Marcus Antonsson, som gjort succé för Malmö FF under hösten och senast i går i Europa League-framgången mot Besiktas.

– Han kom till Sverige för att träffa oss. Vi var överens med klubben (Leeds) men två dagar senare skrev han på för Malmö. Det var ett jävligt hårt slag. Vi hade resurserna för att värva honom, säger han i podden.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/14/bosse-avslojar-antonsson-nobbade-djurgarden-ett-javligt-hart-slag/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *