Djurgårdens motstånd på spansk mark – drillas mot ligafemman

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Djurgården drar i vinter på träningsläger till Gran Canaria. Sportchef Bosse Andersson berättar att laget kommer drabba samman med norska ligafemman Kristiansund på spansk mark.
– Det blir ett intressant motstånd, säger han till klubbens hemsida.

Efter att 2017 varit på försäsongsläger i Portugal blev det i fjol ett lyxigare alternativ för Djurgården då laget reste till Sydafrika.

I vinter blir det inget Afrika – även om Gran Canaria geografiskt sett ligger närmare den kontinenten än vad ön gör Spanien.

På spansk mark kommer Djurgården drillas mot norska tabellfemman Kristiansund, detta meddelar sportchef Bosse Andersson för klubbens hemsida.

– Eftersom Kristiansund är där på sitt träningsläger också så kommer vi att spela en match mot dem. Det kommer att bli vår första träningsmatch och de kom ju femma i Eliteserien och har gjort en bra säsong, så det blir ett intressant motstånd. Dessutom har Fredrik Ulvestad sin brorsa (Pål Erik Ulvestad) där. Planen är att spela matchen den 31 januari förhoppningsvis vid 15.00 men vi får återkomma när vi har exakt tid och plats, säger Andersson.

Djurgården kommer att vara i Maspalomas på Gran Canaria 27 januari-5 februari.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/15/djurgardens-motstand-pa-spansk-mark-drillas-mot-ligafemman/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *