Efter tunga tiden – Djurgården-favoriten i ropet igen

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Emil Bergström hade fram till förra helgen inte startat i ligaspelet för Utrecht sedan 1 september, men nu har den tidigare lagkaptenen i Djurgården fått upp ångan. I dag målskytt i 3-2-segern mot Heerenveen.

Det var i januari 2016 som Djurgården sålde sin lagkapten Emil Bergström till Rubin Kazan för närmare 15 miljoner kronor.

Sedan dess har mittbacken hunnit med en lånesejour i Grasshopper innan han i somras köptes loss av Utrecht. Fram till förra helgen hade 25-åringen inte startat i ligaspelet sedan 1 september, men nu har Bergström fått upp ångan.

I dag från start för andra matchen i rad – och dessutom målskytt. Bergström nickade in 1-0 på hörna i den första halvleken och Utrecht vann bortamötet mot Heerenveen med 3-2. Bergströms landsman och lagkamrat Simon Gustafson svarade för två målgivande passningar. Utrecht fyra i holländska ligan.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/16/efter-tunga-tiden-djurgarden-favoriten-ropet-igen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *