JUST NU: Lämnar Djurgården – ”Ville inte vara kvar oavsett”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Omar Eddahri har gjort sitt i Djurgården. Anfallaren som skrev på ett korttidskontrakt i somras meddelar detta för Expressen.
– Jag ville inte vara kvar oavsett vad som händer, säger han till tidningen.

Efter succén i AFC Eskilstuna i fjol med åtta mål i allsvenskan landade Omar Eddahri överraskande i Sirius i våras. Där blev det pannkaka. Speltiden var knapp under Kim Bergstrands/Thomas Lagerlöfs ledning och kemin mellan tränarduon och stjärnan var inte bra – och i slutet av maj bröts kontraktet.

I augusti kritade Eddahri i stället på ett korttidskontrakt med Djurgården där han återförenades med Özcan Melkemichel från AFC-tiden. En helt okej höst av 28-åringen i Blåränderna, men när just Bergstrand och Lagerlöf presenterades som klubbens nya tränare var det få som trodde att Eddahri skulle bli kvar – inte heller Bergstrand/Lagerlöf.

– Jag tror inte att han stannar nu när jag och Thomas skrivit på. Det är väl på grund av oss. Jag tror inte att vi är Omars drömtränare, sa Bergstrand till FotbollDirekt i november och fick medhåll av Lagerlöf:

– Det är inga hard feelings även om det inte blev bra. Men ja, jag delar Kims åsikt där, jag tror inte att Omar är så sugen att stanna i Djurgården nu, konstaterade ”Tolle”.

Nu är det också officiellt att Eddahri lämnar Djurgården, något han meddelar Expressen under söndagen.

– Jag vet inte vad Djurgården ville, men jag vet att jag inte vill vara kvar i alla fall och jag tror att alla vet varför. Jag vill inte sätta mig i en sådan situation igen. Men det var kul att vara i Djurgården under den här tiden och jag har en enorm respekt för klubben, fansen, Bosse Andersson, Özcan Melkemichel och Ivan Ristic, säger Eddahri.

Expressen. Vad har Djurgården sagt?

– Jag har inte pratat med dem, utan jag meddelade bara min agent att jag inte ville vara kvar oavsett vad som händer.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/16/just-nu-lamnar-djurgarden-ville-inte-vara-kvar-oavsett/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *