AVSLÖJAR: Buden på AIK-stjärnan – förhandlingar pågår med flera klubbar

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Kristoffer Olssons namn går nu hett i AIK:s styrelserum. Stjärnan kommer nu närmare och närmare en flytt. AIK har nu under december flera bud på Olsson och bekräftar nu direkta samtal med flera.
– Det finns nya bud. Det stämmer. Det finns saker vi ska ta beslut om, säger AIK:s sportchef om FotbollDirekts uppgifter.

Vilket år. Kristoffer Olsson har haft ett år som mycket väl kan ha satt honom på tronen som allsvenskans störste stjärna.
Och formen håller i sig.
Det är ju inte länge sedan han storspelade mot Ryssland i Nations League på Friends. Något som förstås blir extra intressant inte minst genom att ju ryska klubbar sedan i slutet av förra året varit beredda att bjuda omkring 30 000 000 för AIK-stjärnan.

Olsson själv har däremot tittat åt ett annat håll.
Tidigt i somras visade han att han inte ville hoppa av mitt i säsongen. I augusti återupprepade han det, trots att flera bud då fanns. Samstämmigt med AIK som inte heller var intresserade av att sälja:
”Inte haft en tanke på att gå”.

LÄS: ”DET HANDLAR INTE OM DET MED AIK”

Hans agent Per Jonsson spädde vid samma tidpunkt på situationen med följande:
”Det finns bud från flera klubbar, säkerligen ännu fler i januari”.

I dag kan FotbollDirekt avslöja att flera nya bud finns på bordet och till skillnad från tidigare så ser det ut att vara mer allvar bakom denna gång. FD har tidigare berättat om hur det ska finnas klubbar som är beredda att bjuda uppemot fyra miljoner euro.
Vilka klubbar klubbar som är inblandade nu och i kontakt med AIK är än så länge oklart.

Men sportchef Björn Wesström väljer här för FotbollDirekt att bekräfta nya bud:
– Hur bra det är? Ja, vi är ju inte överens men å andra sidan så har vi valt att gå vidare och prata mer med flera klubbar.

Hur ser du på att ett av allsvenskans största namn snart kan vara borta?
– Nu är han ju inte det ännu. Han är vår spelare och vi äger situationen. Men jag känner aldrig så. Det är vad det är. Det handlar om att köpa och sälja spelare. Det är så branschen fungerar.

– Nej, jag känner aldrig att det var nära att vi hade förlorat honom i januari. Det är en kombination av att han trivs och att AIK mår så bra som klubb. Han ville vara här längre så jag tror inte det var svårt för Kristoffer. Trivs man så stannar man, avslutar Wesström krasst.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/17/avslojar-buden-pa-aik-stjarnan-forhandlingar-pagar-med-flera-klubbar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *