JUST NU: Malmö FF ställs mot engelska giganten

Advertisements

I dag lottades 16-delsfinalerna till Europa League-slutspelet. Malmö FF fick tuffast möjliga motstånd i form av Chelsea.

Återigen har vi ett svenskt lag som ska spela ett slutspel i Europa League, förra vändan var det Östersund som stångade sig hela vägen fram till en 16-delsfinal. Där Arsenal var det lag som till slut satte stopp för framgångssagan.

Malmös väg fram har inte heller varit alldeles spikrak utan laget tog sig vidare från en svår grupp innehavande lagen Genk, Sarpsborg 08 och Besiktas.

I en minnesvärd sista omgång lyckades MFF slå tillbaka ett favorittippat Besiktas på bortaplan med knappa 1-0 efter mål av Marcus Antonsson, vilket innebar att laget slutade på en andra plats i gruppen och därmed spelar vidare i turneringen.

I dag fick vi således veta vilka de ställs mot när 16-delsfinalerna lottades i Europa League. Malmö åkte på en tuff lott, nämligen Chelsea.

Matcherna kommer att spelas torsdagen den 14 februari med start på hemmaplan för Malmös del och med avslutning på bortaplan torsdagen den 21 februari.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/17/just-nu-malmo-ff-lottas-mot-tuffast-mojliga-motstand/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *