JUST NU: Zlatan bekräftar själv att han blir kvar i LA – ”Jag är inte klar”

Advertisements

Zlatan Ibrahimovic har länge ryktas intensivt tillbaka till Europa, där framförallt Milan var huvudspåret. Nu bekräftar svensken själv att han stannar i MLS.
”MLZ, jag är inte klar med dig än”, skriver Zlatan på Instagram.

De har varit en saga som dragit ut på tiden, ett slut som aldrig kom – skulle det bli en återförening med Milan eller inte?

Efter en första säsong där Zlatan Ibrahimovic gjorde 22 mål på 27 matcher för LA Galaxy – som missade slutspelet med en förlust i sista matchen, har det ryktas ihärdigt om en återkomst till Europa.

Allt från  Manchester United och Real Madrid har varit på tapeten, men ett rykte som aldrig tog slut var det om en comeback i Milan.

Flera gånger har italienska tidningar gått ut med att det skulle vara klart med en övergång tillbaka för Zlatan.

Nyligen tog dock rapporteringen en tydligen vändning när Milans sportchef Leonardo slog fast att den numera 37-årige svensken inte kommer att återvända. Och nu bekräftar stjärnan själv att han blir kvar i LA Galaxy genom en video på Instagram.

I filmen står Zlatan i LA Galaxys omklädningsrum samtidigt som det hörs röster som pratar om en övergång till United, Real och Milan.

Till klippet har Zlatan skrivit texten ”MLZ, jag är inte klar med dig än”.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/17/just-nu-zlatan-bekraftar-sjalv-att-han-blir-kvar-la-jag-ar-inte-klar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *