Blytungt för svenske stjärnan – kan missa resten av säsongen

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Pontus Wernbloom linkade av skadad i gårdagens ligamatch för sitt Paok. Det visade sig att 32-åringen slitit av hälsenan och nu kan det vara så illa att den svenske mittfältsstjärnan missar resten av säsongen.

Det var i somras som Pontus Wernbloom kritade på för grekiska storklubben Paok, detta efter hela sex säsonger i CSKA Moskva.

Väl i Grekland är mittfältaren en av Paoks bäst betala spelare. Nu kan säsongen vara över. I gårdagens ligamatch mot Leviadiakos klev Wernbloom ut skadad redan i sjunde minuten och klubben kommunicerade sedermera att 32-åringen slitit av hälsenan. Det brukar betyda att man blir borta i 4-5 månader vilket kan innebära att Wernbloom gjort sin sista match för Paok den här säsongen.

Wernbloom valde att sluta i landslaget efter EM 2016.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/18/blytungt-svenske-stjarnan-kan-missa-resten-av-sasongen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *