Kosovo-försvarare uppges på gång – AIK, Norrköping, MFF visar intresse

Advertisements
Foto: IBL Bildbyrå

Flera svenska toppklubbar uppges slåss om en försvarare från Kosovo – enligt albanska Telesport så är mittbacken Fidan Aliti nära en övergång till Malmö FF. Även AIK och IFK Norrköping uppges intresserade av Aliti.

22-årige Fidan Aliti spelar i Kosovos landslag och har Skënderbeu i Albanien som nuvarande klubb. Inte länge till, om man får tro Telesport. Klubben ska vara på väg att sälja flera spelare, och Aliti är en av dessa.

Och allsvenskan ska vara aktuellt för mittbacken. Enligt Telesport så har Skënderbeus sportchef Haris Fakic åkt till Sverige för att göra upp en affär – runt fem miljoner svenska kronor ska man kunna få för Aliti.

Sportchefen ska alltså ha åkt till Sverige, och det ska enligt Telesport i stort sett vara klart med en övergång. Men vilken klubb det handlar om är inte känt – det rör sig med största sannolikhet Malmö FF, AIK eller Norrköping, skriver man.

Fidan Aliti har tidigare spelat för Luzern i Schweiz, Sheriff i Rumänien och kroatiska Slaven Koprivinica.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/18/kosovo-forsvarare-uppges-pa-gang-till-sverige-aik-norrkoping-och-malmo-bland-intressenter/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *