Bekräftar – så gott som klar för Djurgården: ”Tror det blir klart i dag”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Per Kristian Bråtveit är Andreas Isakssons ersättare i Djurgården – den 22-årige norrmannen är i Sverige och bekräftar nu att han skriver på inom om allt går som det ska:
– Ja, jag tror att det blir klart i dag. Jag är redo att bli Djurgårdens spelare, säger Bråtveit till Sportbladet.

Andreas Isaksson lade handskarna på hyllan i november, efter en 20 år lång och framgångsrik seniorkarriär. Nu ser en 22-årig norrman ut att ta över stafettpinnen efter Djurgårdsikonen.

Per Kristian Bråtveit har flera säsonger bakom sig i Haugesund, som i år slutade fyra i norska Eliteserien. Nu byter han till Djurgården – Bråtveit har rest till Sverige och allt talar för att han skriver på för Djurgården, ett kontrakt på ”tre eller fyra år”, säger han själv.

– Ja, jag tror att det blir klart i dag. Jag hoppas att något händer snart. Jag är redo att bli Djurgårdens spelare. Annars skulle jag inte resa till Sverige för att bekanta mig med klubben, om jag inte var imponerad skulle jag inte komma hit, säger han till Sportbladet.

Bråtveit har besökt både träningsanläggningen på Kaknäs och Tele2 Arena.

– Kaknäs är otroligt fint. Det ligger bra till och jag gillar verkligen anläggningen. Även arenan som är större än vad jag trodde. Det gillade jag. Jag har fått ett väldigt gott intryck, säger norrmannen, som hört sig för om Djurgården med en tidigare norsk målvakt i klubben, Kenneth Höie.

>– Jag ringde honom och han berättade att Djurgården kommer vara en större klubb än du tror. Att det inte är lätt, men att klubben är fantastisk.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/19/bekraftar-sa-gott-som-klar-djurgarden-tror-allt-blir-klart-dag/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *