JUST NU: Nästa norrman på gång – ”Han har bestämt sig för Djurgården”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Valet har stått mellan Rosenborg och Djurgården – och nu har Aslak Fonn Witry bestämt sig för Djurgården. Det uppger norska TV2 i kväll.

Djurgården presenterade i dag norske målvakten Per Kristian Bråtveit. Nu uppges nästa norrman vara klar. Det är TV2 i Norge som skriver att högerbacken Aslak Fonn Witry bestämt sig för Djurgården – detta i konkurrens med Rosenborg.

Båd Djurgården och Rosenborg  har lagt bud som Fonn Witrys klubb Ranheim accepterat, och det har varit upp till spelaren själv att bestämma sig för klubb.

TV2 Norge skriver att 22-årige Fonn Witry, som representerat Norge på U21-landslagsnivå, är överens med Djurgården om ett kontrakt. Och att det hela väntas bli officiellt inom kort.

FotbollDirekt erfar att en anledning till att Aslak Fonn Witry väljer bort Rosenborg (där han tidigare spelat) för Djurgården är för att han bott hela sitt liv i Trondheim där Rosenborg kommer ifrån och att han vill testa något nytt – i det här fallet Stockholm och Djurgården.

Tidigare i dag när Per Kristian Bråtveit presenterades så råkade Djurgården på sitt Instagram presentera målvakten som ”22-årig högerback från Ranheim” – signalement som ju stämmer bra in på Fonn Witry. Mer om det HÄR.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/19/just-nu-nasta-norrman-pa-gang-han-har-bestamt-sig-djurgarden/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *