JUST NU – PÅ FD: Djurgårdens tabbe – läckte info om norske stjärnan

Advertisements

Djurgården har visat uppe Andreas Isakssons ersättare i Per Kristian Bråtveit. Nu kan snart ännu en ett stort norskt U21-namn vara på gång. Dif råkade presentera Aslak Fonn Witrys namn på sitt instagram i eftermiddag.

Är Djurgården på väg att göra dubbla norska affärer.
Norska paket. Målvakten Per Kristian Bråtveit är meriterad men inte nog med det; nu kan även Rosenborgs-aktuelle Aslak Fonn Witry vara klar.

Eller hur ska vi tolka att Djurgården tidigare i dag på sitt Instagram publicerade en bild på Per Kristian Bråtveit – men med Aslak Fonn Witrys namn under bilden och namnet på hans nuvarande klubb, norska Ranheim?
Frågan är alltså om högerbacken även han har valt spel i Dif och att han nu är förberedd att presenteras inom kort? Klart är hur som att han varit Stockholm och träffat Djurgårdens ledning. Och uppges, enligt FD:s källor imponeras av Stockholmarna.

Enligt nya uppgifter till FotbollDirekt så var Rosenborgs inledande bud på Witry så lågt så att det då talade för Djurgården. Trondheimgiganten tycktes resonera att han varit där tidigare och länge goda relationen med spelarens klubb.
När det inte visade sig räcka så har sedan Rosenborg kommit tillbaka med kraft kring ett namn som i Norge anses som ett av de mest spännande den gångna säsongen. Ett namn som beskrivs som väldigt offensiv med stort mod.

I nuläget så beskrivs läget, enligt FD:s källor som 50-50, och där Djurgården inte har släppt sina försök, trots att Rosenborg nu alltså gått in med kraft.
FotbollDirekts uppgifter handlar också om att Ranheimförsvararen länge givit uttryck för att lämna Norge – men hur det var innan Rosenborg visade vad man nu vill.

Så här sade Ranheims vd för knappt ett dygn sedan:
– Ranheim har accepterat bud från båda klubbarna. Men sett från vårt håll har vi alltid önskat en övergång till Rosenborg. Vi blir alltid eniga med Rosenborg, säger vd
Frank Lidahl till Adressavisa om konkurrenten som man genom åren haft ett samarbete med och kommer ju även från Trondheim-regionen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/19/just-nu-pa-fd-djurgardens-tabbe-lackte-info-om-norske-stjarnan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *