Kan bli start för Propulsion på Romme efter jul

Advertisements

Propulsion förbereds för Prix d’Amérique på hemmaplan. Nästa gång som svensk travpublik får se den stora stjärnan kan bli på Romme i mellandagarna.

Med elva miljoner kronor insprunget i år har Propulsion varit årets gigant i de nordiska storloppen och nästa stora mål är att ta revansch i Prix d’Amérique, ett lopp som avgörs den 27 januari. Till skillnad från tidigare år laddas Propulsion på hemmaplan och efter att senast ha fått segerraden bruten som trea i Silverhästen, kan det bli aktuellt med en ny start i helgen efter jul.

– Det verkar bra med honom efter senast. Han har tränat på och känns otroligt fin. Jag var inte helt nöjd med honom efter senaste loppet och därför fick han besöka veterinären efteråt. Han känns mycket finare efter det. Ungefär på samma sätt som han gjorde i somras. Det känns kanonbra, säger tränaren Daniel Redén till travronden.se.

Loppet som ser ut att kunna bli aktuellt för Propulsion närmast i sin uppladdning inför Frankrike, är Gulddivisionen som avgörs över lång distans på Romme den 28 december. Anmälningarna till loppet görs på söndag. (Foto: ALN).

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/19/kan-bli-start-for-propulsion-pa-romme-efter-jul/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top