JUST NU: Jonas Olsson ser slutet på karriären – ”Ville inte ta ifrån Isak något”

Advertisements

Jonas Olsson ser ut att tacka för sig. Det mesta talar nu för att klubbkarriären är över. 
– Med allra största säkerhet gjorde jag min allra sista fotbollsmatch mot Sirius här hemma. Men jag vill låta det sjunka in lite och inte ta något förhastat beslut. säger mittbacken till egna hemsidan.

Djurgården har tidigare gått ut med att det inte skulle bli en förlängning på Jonas Olssons kontrakt som löpte ut efter säsongen.

Nu ser det inte ut som att det blir något avtal hos någon annan klubb heller:

– Det tror jag väl. Jag har sagt att jag inte ska ta något beslut innan årsskiftet och jag tror att när du precis avslutat en säsong så är du så uppe i den och med den säsongen vi haft, framför allt hösten som var en besvikelse, så vill jag inte att det ska färga mitt beslut, säger han till egna hemsidan och fortsätter:

– Med allra största säkerhet gjorde jag min allra sista fotbollsmatch mot Sirius här hemma. Men jag vill låta det sjunka in lite och inte ta något förhastat beslut.

I intervjun förklarar Olsson att han inte ville bli avtackad av Djurgården. Delvis på grund av att han inte var helt hundra på om karriären verkligen var över och sen ville han inte ta bort något strålkastarljus från Andreas Isaksson som också gjorde sin sista match.

DIF-reportern: Du ville att ”Isak” skulle stå i centrum på den sista matchen?


– Ja det tyckte jag verkligen, med allt han uträttat inom svensk fotboll och med Djurgården så var det väldigt rimligt att allt fokus skulle vara på honom. Det var väldigt fin dag och det blev ganska känslomässigt för mig också. Det var speciellt att gå in för sista gången på Tele2 och då förmodligen sista gången till en match. När slutsignalen gick var det mer känslosamt än vad jag föreställt mig, säger han till egna hemsidan.

Försvararen som numera är 35 år gammal inledde karriären i Landskrona Bois innan han därefter flyttade vidare till Holland och NEC Nijmegen. 2008 bar det av till West Bromwich där det blev nio år och 261 matcher för klubben. I mars 2017 skrev Olsson på för Djurgården.

Olsson har dessutom 25 A-landskamper för Blågult på sin meritlista.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/20/just-nu-jonas-olsson-ser-slutet-pa-karriaren/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *