Efter avskedet från Bröndby – klubbarna radar sig på hög för att värva svensken

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Johan Larsson meddelade nyligen att han lämnar Bröndby efter fyra år i klubben. Kontraktet gick ut och spelaren känner sig redo för nya uppdrag i karriären. Nu kommer Le Télégramme med uppgifter kring att nästa klubbadress kan bli fransk för svensken. 

Borås Tidning gick tidigt ut med att klubbar som AEK Aten i Grekland, Vancouver Whitecaps i MLS och en klubb i Turkiet var aktuella destinationer för Johan Larsson.

Men nu kommer nya uppgifter från tidningen Le Télégramme, att även Karl-Johan Johnssons franska klubb Guingamp är intresserade av att värva den svenske högerbacken.

Guingamp slutade i fjol tolva i ligatabellen, men har inte haft det lika lätt i år då klubben parkerar först på en jumboplats i tabellen med åtta inspelade poäng efter 18 omgångar i Ligue 1.

Klubben lär söka efter förstärkningar i vinterfönstret för att försöka klara ett nytt kontrakt i högsta serien – nu ser alltså Larsson ut att kunna bli en av dessa spelare.

Ytterbacken blev i år noterad för två mål och fyra assist på 19 matcher i danska Superligan.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/21/efter-avskedet-fran-brondby-klubbarna-radar-sig-pa-hog-att-varva-svensken/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *