JUST NU: Han lämnar AIK – fått landslagsuppdrag: ”Varit en fantastisk tid”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Bartosz Grzelak lämnar AIK – Rikard Norlings assistent har fått ett nytt uppdrag, som assisterande förbundskapten till förbundskapten Roland Nilsson i svenska U21-landslaget.
– Det har varit en fantastisk tid som jag har fått uppleva i AIK, säger Grzelak till AIK:s hemsida.

Bartosz Grzelak kom till AIK från IK Frej sommaren 2017. Han kom in som assisterande tränare till Rikard Norling, och duon ledde i år AIK till SM-guld efter en säsong med bara en enda förlust.

Men nu lämnar Grzelak AIK. Han har klart med nytt jobb som assisterande förbundskapten för U21-landslaget.

– Det har varit en fantastisk tid som jag har fått uppleva i AIK. Jag är evigt tacksam över att ha fått möjligheten av Rikard och Björn att få jobba i en lärorik miljö och varit en del av en framgångsrik period som kröntes med ett SM-guld. Jag vill också tacka alla underbara och kompetenta spelare och ledare som jag har haft förmånen att jobba med. Det har varit en ynnest att få jobba med människor som er, säger han till AIK:s hemsida.

AIK:s sportchef Björn Wesström:

– Bartosz har med sin kunskap och personlighet bidragit till att utveckla den höga standard som vi har vant oss vid i AIK gällande de assisterande tränarna. Vi önskar honom all lycka med det nya uppdraget, säger Wesström till AIK:s hemsida.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/21/just-nu-lamnar-aik-fatt-landslagsuppdrag-varit-en-fantastisk-tid/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top