JUST NU: Han uppges ersätta Bartosz Grzelak i AIK – rehabguru från Dubai

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Bartosz Grzelak lämnade tidigare i dag AIK för det svenska U21-landslaget. Nu uppger Expressen att irländaren Sean O´Shea blir den som tar över. 

AIK gick tidigare i dag ut med nyheten kring att den assisterande tränaren Bartosz Grzelak inte kommer att fortsätta i föreningen, utan blir assistent till Roland Nilsson i det svenska U21-landslaget.

Redan nu spekuleras det i vem som kan tänkas att ta över. Enligt Expressen lutar det åt att det blir Sean O´Shea som ersätter.

AIK har sedan tidigare Patric Jildefalk som assisterande tränare till Rikard Norling, men det ska alltså inte räcka utan O´Shea ska nu komma in som ytterligare ett komplement till Norling.

Tränaren har varit verksam i bland annat Dubai och hållit i olika typer av träningar för AIK, men han har även hjälpt stjärnor som Victor Nilsson Lindelöf med hans rehabilitering nyligen.

Även spelare som Patrice Evra, Virgil van Dijk och en rad andra stora spelare från Europa har tidigare setts träna tillsammans med O’Shea.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/21/just-nu-han-uppges-ersatta-bartosz-grzelak-aik-hjalpt-stjarnor-som-van-dijk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *