JUST NU: Cibicki aktuell för allsvensk comeback – uppgifterna i kväll

Advertisements

Pawel Cibicki lämnade Malmö FF och allsvenskan förra sommaren. Nu kan anfallaren göra comeback i den svenska klubblagsscenen. Enligt Fotbollskanalen jagas 24-åringen av såväl Norrköping som Elfsborg. 

Redan 2013 gjorde Pawel Cibicki allsvensk debut för sitt Malmö FF. Efter 2015 års säsong, där anfallaren fick sporadiskt med speltid, lånades han ut till Jönköpings Södra – då allsvensk nykomling. Det blev dundersuccé för Cibicki som svarade för tio mål och sex assist.

Väl tillbaka i MFF fortsatte Cibicki att imponera och i augusti förra året såldes han till Leeds. Han var i år utlånad till Molde och nu kan bli tal om nytt lån – denna gång i Sverige.

Det är dock inte Malmö FF som rycker i anfallaren. Enligt Fotbollskanalen jagar såväl IFK Norrköping som Elfsborg honom. En viss Jimmy Thelin tränar som bekant Elfsborg – och det var samme Thelin som Cibicki hade i J-Södra.

”Inga kommentarer. Rent formellt är Pawel Molde-spelare fram till 31 december. God jul”, skriver Cibickis agent Filip Lesniewski i ett sms till Fotbollskanalen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/22/just-nu-cibicki-kan-atervanda-till-allsvenskan-jagas-av-norrkoping-och-elfsborg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *