”Klart det är intressant – men trivs otroligt bra i AIK”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Kristoffer Olsson uppges vara högaktuell för en flytt till Krasnodar. För Norrköpings Tidningar kommenterar han nu hur han ser på intresset från utlandet.
– Om det skulle vara ett steg uppåt och väldigt mycket bättre än AIK på flera plan, så klart är det intressant. Jag trivs otroligt bra i AIK och det ska till något väldigt mycket bättre för att jag ska lämna, säger 23-åringen. 

Han har varit namnet på allas läppar i år, Kristoffer Olsson. AIK-mittfältaren av många ansedd vara allsvenskans bästa spelare den här säsongen och var en högst bärande spelare i det Gnaget som i november vann SM-guld.

Som kronan på verket startade 23-åringen dessutom hemma mot Ryssland i den avgörande Nations League-drabbningen senare i november.

Olsson väntas bli nästa riktigt stora AIK-försäljning och Sportbladet har nyligen uppgett att en övergång till Krasnodar är högaktuell – där ryssarna ska vara villiga att punga upp med 45 miljoner svenska kronor för Olssons underskrift.

I en intervju med Norrköpings Tidningar får Olsson frågan om han kan se sig spela i exempelvis Krasnodar.

– Skulle det bli konkret får man ju ta det då. Det som skrivs får man ta med en nypa salt. Allt kanske inte alltid är sant. Om det skulle vara ett steg uppåt och väldigt mycket bättre än AIK på flera plan, så klart är det intressant. Mer än så vill jag inte säga nu. Jag trivs otroligt bra i AIK och har två år kvar på kontraktet. Det ska till något väldigt mycket bättre för att jag ska lämna, säger Olsson till tidningen och berättar sedan vidare om hur det är att vara ett namn som klubbar blickar sitt intresse kring.

– När vi vunnit serien kommer det alltid andra klubbar som är intresserade. Med AIK som är så stor klubb ryktas det väl lite extra också. Det visar väl att man gjort något bra. Jag ser det bara positivt. När det dyker upp något konkret får man ta ställning till det och se vad som är bäst för mig och hur AIK känner. Jag sitter väl ändå ganska lugnt i båten, men man vill alltid se hur lång man kan nå.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/22/klart-det-ar-intressant-men-trivs-otroligt-bra-aik/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *