Mindyourvalue W.F. övertygar på Vincennes

Advertisements

Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. fortsätter att ha stora framgångar i Frankrike. Efter fredagens seger under sadel har femåringen tjänat en miljon på sina två senaste starter.

Det ser ut att bli en lukrativ vinter i Frankrike även i år för Mindyourvalue W.F. På fredagen tog Robert Bergh-träningen sin andra raka seger på Vincennes – den här gången under sadel i Grupp 3-löpningen Prix Sans Dire Oui för fem- och sexåringar. Förstapriset betalade fina 47 500 euro.

Eric Raffin hade tagit plats i sadeln den här gången och lät Mindyourvalue W.F. trava iväg mot täten tidigt. Ledaren tänjde på stegen när man gick genom sista sväng och vid det laget var det bara favoriten Clegs des Champs som kunde haka på. Upploppet utvecklades till en tuff duell mellan de båda, men svenskhästen vägrade ge vika och kunde säkert hålla hela vägen. 1.14,0/2850 meter visade klockan över mål.

Du kan se loppet här.

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/22/mindyourvalue-w-f-overtygar-pa-vincennes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top