Readly Express vs Bold Eagle redan på söndag?

Advertisements

I Prix d’Amérique stred Readly Express och Bold Eagle om segern. Ett nytt möte mellan de båda artisterna kan bli verklighet redan nästa söndag i Prix de Bourgogne.

2019 års version av Prix d’Amérique närmar sig med storm-steg. Regerande mästare är som bekant Readly Express som i årets upplaga vann för Björn Goop efter en oförglömlig fajt mot Bold Eagle. Båda hästarna siktas förstås mot det stora slaget sista söndagen i januari – men ett nytt möte de båda emellan ser ut att ske redan nästa söndag.

Det är den 30 december, fyra veckor före PdA, som det tredje B-loppet Prix de Bourgogne körs och med i anmälningslistorna finns båda. För Readly Express blir det, i så fall, första starten sedan segern i SM i mitten av oktober. Bold Eagle har varit ute i de två tidigare B-loppen, men inte övertygat. Andra hästar som figurerar i anmälningslistan är Bird Parker, Traders och Carat Williams för att nämna några. Anmälningen är öppen till Prix de Bourgogne till och med julaftons morgon och den definitiva startlistan blir klar på torsdag. (Foto: ALN).

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/22/readly-express-bold-eagle-redan-pa-sondag/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top