Talangen lämnar Helsingborg – skriver på för rivalen

Advertisements
Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Max Mårtensson har tillhört Helsingborg de senaste säsongerna. Speltiden har dock varit bristfällig och nu lämnar talangen klubben. 
– Jag valde Bois eftersom jag tror på klubbens tänk inför 2019 och framtiden, säger spelaren till egna hemsidan. 

Nu står det klart att Max Mårtensson söker nya utmaningar i rivalen Landskrona, där han har skrivit på för två år.

– Jag valde Bois eftersom jag tror på klubbens tänk inför 2019 och framtiden. Nu ser jag fram emot att träna och spela seniorfotboll vilket kommer vara bra för min utveckling, säger 18-åringen i en kommentar på klubbens hemsida.

Bois-tränaren Billy Magnusson om anfallaren:

– I Max får vi en mycket ambitiös spelare som fått en bra utbildning i både BK Landora och HIF. Max är en stor och fysisk forward som alltid jobbar hårt för sin utveckling. Att han dessutom är Landskronapåg gläder mig extra mycket, säger tränaren till egna hemsidan.

Nästa säsong spelar Landskrona i division ett efter att ramlat ur superettan efter årets säsong.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/22/talangen-lamnar-helsingborg-skriver-pa-rivalen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *