Tredje i rad – vilken boost för forne ÖFK-stjärnan

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Ken Sema har spelat till sig en ordinarie tröja i Premier League-klubben Watford. Under lördagen kom tredje raka starten för forne ÖFK-stjärnan och Watford vann matchen mot West Ham med 2-0 och ligger sjua i tabellen. 

Han hade det tungt till en början efter flytten från Östersund i somras, Ken Sema. Watford pungade ut med cirka 25 miljoner kronor för yttern men först för tre omgångar sedan gjorde 25-åringen sin första start i Premier League, detta borta mot Everton 11 december (2-2).

Sedan dess har fotbollslivet dock börjat leka ordentligt för Sema. Han svarade för en stark insats från start förra helgen mot Cardiff och nu under lördagen spelade svensken återigen från start – detta för tredje matchen i rad. Watford besegrade West Ham på bortaplan med 2-0. Sema byttes ut vid 1-0-ledning i den 76:e minuten.

Watford ligger sjua i Premier League-tabellen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/22/tredje-rad-vilken-boost-forne-ofk-stjarnan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *